Karate Klub Mladost na Prvenstvu zone Banat

Dana 12.03.2016. godine U Banatskom Karlovcu je održano Prvenstvo Banata za decu do 13 godina, po pokroviteljstvom Karate Saveza Vojvodine. Ovo takmičenje je predstavljalo kvalifikacije za Prvenstvo Vojvodine koje će se održati 10. aprila u Inđiji.

Karate Klub MLADOST iz Novog Miloševa je nastupio sa 18 takmičara, koji su pokazali vrhunski nivo u karateu i osvojili čak 20 medalja, od toga 12 zlatnih (Vlahović Marina, Molnar Nemanja, Molnar Nevena, Tomić Dradan u katama pojedinačno, Batanjski Vuk, Filipov Nevena, Radojčin Nenad, Cucin Ivana, Radojčin Veljko, Sabo Nemanja i Radojčin Đorđe u borbama

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

pojedinnačno i kumite tim nada u sastavu Radojčin Veljko, Radojčin Nenad i Feješ Tibor), 1 srebrna (Popov Marko borbe pojedinačno) i 7 bronzanih (Popov Mitar, Štatkić Milana i Tomić Stefan u katama pojedinačno, Feješ Tibor, Radojčin Milan i Golušin Julija u borbama pojedinačno i pionirski kumite tim u sastavu Radojčin Đorđe, Batanjski Vuk i Popov Marko.

Pred takmičarima karate kluba MLADOST je još jedna zahtevna sezona, jer se takmičari bore da uđu u tim Karate Saveza Vojvodine za Regionalno Prvenstvo Evrope koje se ordžava u Istambulu i takmičari do 13 godina da uđu u sastav reprezentacije Srbije koja putuje na Balkansko Prvenstvo za decu.