Školsko Prvenstvo Vojvodine u karateu

karate1U nedelju 03.11.2013. godine takmičari karate kluba MLADOST iz Novog Miloševa su nastupili na školskom prvenstvu Vojvodine za učenike osnovnih i srednjih škola, koje održano u Staroj Pazovi u organizaciji karate kluba FRONT iz istog mesta. Na prvenstvu je nastupilo 20 takmičara iz KK MLADOST, koji su se ovom prilikom takmičili za svoje škole a za neke od njih ( preko 13 godina) ovo je bili prvo takmičenje u sezoni. Članovi KK MLADOST su na takmičenju osvojili 16 medalja i to : 10 zlatnih, 4 srebrne i 2 bronzane.

Takmičari su se nadmetali za titulu školskog prvaka Vojvodine i za plasman na Školsko prvenstvo Srbije, a pod pokroviteljstvom Karete saveza Srbije. Klub su predstavljali takmičari iz sledećih škola :

Osnovna Škola „Dr. Đorđe Joanović“ iz Novog Miloševa:

Vuk Batanjski 1. mesto u katama, Marko Popov 1. mesto u katama, Petar Malešev, Nenad Radojčin, Nevena Filipov 1. mesto u katama, Timea Molnar 3. mesto u katama, Branislav Malešev 1. mesto u katama, Emilija Rauški 2. mesto u katama, Grlica Golušin 1. mesto u katama, Tamara Perišić 1. mesto u katama, Miloš Brandić 2. mesto u katama, Marina Vlahović 1. mesto u katama, Vladimir Brežančić 1. mesto u borbama, Vuk Vlahović, Tamara Mađar 3. mesto u borbama i Strahinja Radojčin 1. mesto u katama.

Srednja Škola Novi Bečej:

Radmila Vukelja 1. mesto u borbama, Adrijan Pal 2. mesto u borbama.

Gimnazija „Dušan Vasiljev“ Kikinda:

Ostojić Dejana 2. mesto u borbama.

Srenja ekonomsko-trgovinska Škola, Kikinda:

Dragan Martin 1. mesto u borbama.