Karate Klub Mladost na Kupu Vojvodine

karatemladostnmDana 13.10.2013. godine (nedelja) takmičari Karate Kluba „Mladost“ iz Novog Miloševa su se našli pred teškim zadatkom, pošto su prvi put nastupali na takmičenju u Karate Savezu Vojvodine i to u Plandištu, na Kupu Vojvodine za mlađe uzraste (do 13 godina). Svojim odličnim startom, karatisti Mladosti garantuju još bolji uspeh u budućnosti, a nadamo se i status jednog od najboljih i najuspešnijih klubova u savezu.

Takmičari su se nadmetali za titulu prvaka Vojvodine i za plasman  na Kup Srbije, organizator ovog takmičenja bio je Karate Klub „Agrobanat“ iz Plandišta, pod pokoviteljstvom Karate Saveza Vojvodine. Takmičari Mladosti su osvojili ukupno 13 madalja i to: 4 zlatne, 2 srebrne i 6 bronzanih, osvajači medalja su:

Mađarev Tamara 3. u katama i 1. u borbama, Radojčin Strahinja 2. u katama, Malešev Branislav 3. u katama, Malešev Petar 1. u katama, Radojčin Nenad 2. u katama, Filipov Nevena 3. u katama, Batanjski Vuk 3. u katama, Mišić Relja 3. u borbama, Golušin Grlica 2. u katama, Molnar Timea 3. u katama, Perišić Tamara 1. u katama i Ruški Emilija 1. u katama.